Vydezinfikovaná, čistá a VOŇAVÁ toaleta „za pár šupov“: Účinný prostriedok bez agresívnych chemikálií si vyrobíte hravo doma!

Pustili ste sa do veľkého upratovania a v polovici tejto zábavy ste zistili, že sa vám minul čistiaci prostriedok na toalety? Pokoj, ...

Pustili ste sa do veľkého upratovania a v polovici tejto "zábavy" ste zistili, že sa vám minul čistiaci prostriedok na toalety? Pokoj, nič sa nedeje.

Fotogaléria

Prekáža vám pod nosom kyslý ocot? Ľahká pomoc, existuje aj „suchá verzia“ tohto prípravku. Len páchnuci ocot vymeníte za pachovo neutrálnu sódu bikarbónu. Pomery pritom ostávajú rovnaké.

Suchú zmes presypte napr. do uzatvárateľnej fľaše od zaváranín. Pred čistením wc misu najprv spláchnite, posypte suchou dezinfekčnou zmesou, a opäť nechajte prípravok pôsobiť 20 minút. Potom absolvujte čistiacu choreografiu s kefou a spláchnite.

Sóda bikarbóna
Sóda bikarbóna čistí, neutralizuje zápachy za PÁR CENTOV! A VAU, takto hravo si poradí so zažltnutými teniskami či rezanými kvetmi Zobraziť článok

Prekáža vám čajovníkový olej? Aj tu sa nájde vhodná olejová náhrada. Pre svoj antibakteriálny účinok je vhodný levanduľový, mätový, eukalyptový či citrónový olej.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});