Horoskop na tento týždeň: Vodnár sa dočká pochvaly, Ryby vložia energiu do športu. Ktoré znamenie nemá hazardovať s láskou?

Ak sa dá, užite si zimné radovánky, večerné posedenia s priateľmi, nerozčuľujte sa. Tento týždeň prináša aj mnoho nečakaných prekvapení. ...
  • Zdroj: Pexels/Pavel Danilyuk

Ak sa dá, užite si zimné radovánky, večerné posedenia s priateľmi, nerozčuľujte sa. Tento týždeň prináša aj mnoho nečakaných prekvapení. Prečítajte si náš horoskop.

Baran

Vzťahy

S každým si nájdete vhodnú tému na rozhovor. V súkromí niekomu poradíte, inému finančne pomôžete. Ak ste osamelí stretnete spriaznenú dušu, nového priateľa či priateľku. Vďaka príjemnej atmosfére sa môžete tešiť na atraktívne večerné posedenia.

Peniaze – práca

Ak ste sa rozhodli odcestovať do hôr, aby ste sa odpútali od pracovných problémov, robíte múdro, vaše myšlienky potrebujú tvorivý impulz. Ak dovolenku organizujete i pre blízkych, vyjde skvelo. Tí, čo pracujú, budú trochu mimo ale zvládnu to.

Zdravie

S ničím nepreháňajte, mohli by ste prísť k úrazu. Vyhnite sa riskantným športom, bláznivej ceste autom. Ak pocítite únavu, nehanbite sa oddychovať. Nezabudnite si dopriať mandarínky, ananás či sušené brusnice s jogurtom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});