Vždy čerstvé a za pár centov: Tieto chrumkavé žemle bez droždia si zamilujete na prvé zahryznutie

Načo by ste kupovali každý deň čerstvé pečivo, keď si ho doma upečiete za pár minút? Skúste raz a budete to robiť stále!

Načo by ste kupovali každý deň čerstvé pečivo, keď si ho doma upečiete za pár minút? Skúste raz a budete to robiť stále!

Fotogaléria

Chutné žemle od foodblogerov Coolinárov si zamilujete, aj keď sa s kysnutým cestom veľmi nemusíte. Pretože toto pečivo nepotrebuje ani droždie, ani kysnutie. „Prácu si uľahčíte a urýchlite, keď cesto vymiesite kuchynským robotom Sencor STM 7900 PAUL. Do veľkej misy sa zmestia až štyri kilá cesta,“ hovorí nežnejšia polovička dua Coolinári Miška Tomčofčíková. „Ako muž zas oceňujem celokovové telo s kovovými prevodmi a silný motor so 6-ročnou zárukou,“ dopĺňa úspešnú foodblogerku jej manžel Kamil.

Recept na pečivo bez droždia určite ocenia aj tí, ktorí majú intoleranciu či dokonca alergiu na kvasnice. No aj pokiaľ patríte k vyznávačom kysnutého pečiva, týchto žemlí sa nebudete vedieť dojesť. Teraz však už sľubovaný recept na chrumkavé pečivo bez kvasníc a kysnutia od foodblogerov Coolinárov.

VIDEOrecept: Pečivo bez droždia a kysnutia, hotové za 10 minút

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk