Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Všetci majú svoje (až šokujúco zvrhlé) erotické tajomstvá: Aké sú teda tie najčastejšie SEXUÁLNE TABU?

Sex rady robíme aj sledujeme. Dokonca sa rady o ňom aj rozprávame bez hrozby useknutia hlavy stredovekou inkvizíciu. Všetko má ale svoje ...

Sex rady robíme aj sledujeme. Dokonca sa rady o ňom aj rozprávame bez hrozby useknutia hlavy stredovekou inkvizíciu. Všetko má ale svoje hranice.

Fotogaléria

Obľúbený fetiš

Tak ako muži majú ženské prsia, zadky, nohy či chodidlá za svoje neškodné fetiše, tak aj ženy majú svoje chúťky. Každý má svoje sexuálne fantázie, ktoré môžu byť pre neho vzrušujúce a veľmi horúce.

Ani kamarátke sa asi nepriznáte, že váš napríklad vzrušuje bondage, alebo sa občas po večeroch obliekate do hladkého latexu, či si odskočíte na swingers večierok, kde jedna dierka neostane suchá.   

V miestnosti s otvormi sme si to s mužom rozdali, predtým sme nemali styk pred inými, prezrádza Slovenka, ktorá patrí k swingerom Zobraziť článok

Erotické pomôcky

Či už ste sama alebo zadaná, o používaní vibrátoru alebo análneho kolíka sa nechcete s nikým deliť. A ani nie s predavačom v sexshope, ktorý sa bude popod fúziky pozerať, prečo si beriete pod pazuchu polmetrové obojstranné dildo a baterkového kamaráta na stimuláciu klitorisu.

Radšej si zvoľte eshop s pomôckami, ktoré ich posielajú diskrétne až domov. Aj partner nemusí dobre spracovať informáciu, že v nočnom stolíku máte pre seba pripravenú jeho umelú konkurencie. Niektoré veci sú skrátka lepšie v stave tabu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});