ÚČINNÝ TRIK na zníženie horúčky: Neuveriteľné, po pár minútach príde úľava! A ako si ešte poradiť s prechladnutím či chrípkou?

Zimné obdobie je rajom pre zdravotné problémy z prechladnutia a chrípky. Kýchania, kašľania, únavy, bolesti svalov, soplenia alebo teploty ...

Zimné obdobie je rajom pre zdravotné problémy z prechladnutia a chrípky. Kýchania, kašľania, únavy, bolesti svalov, soplenia alebo teploty sa však chceme zbaviť čím skôr.

Fotogaléria

Nastrúhaným alebo na jemné plátky nakrájaným zemiakom sa pacientovi obalia päty, zaistia potravinársku fóliu, a na to sa im obujú staré hrubé ponožky, aby nohy ostali v teple. Takto pripravený surový zemiaky má z tela odstrániť chorobu.

Zemiakové mlieko.
Nový trend v stravovaní: Zemiakové mlieko poteší najmä alergikov! Ako chutí a aké sú jeho benefity? Zobraziť článok

Farba zemiaka má stmavnúť, ak sa mu podarí vytiahnuť z tela chorobu. Ak to vyskúša úplne zdravý človek, farba by sa nemala veľmi zmeniť.

Táto metóda má pochádzať ešte z čias bubonického moru, keď o baktériách a vírusoch skoro nič nevedelo, a tak zúfalí ľudia systémom pokus – omyl často skúšali bizarné veci.

Historicky sa mor vyskytoval vo veľkých epidémiách, pričom najznámejšia bola tzv. čierna smrť v 14. storočí, ktorá zabila vyše 50 miliónov ľudí.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});