Chyby v líčení, ktoré vás robia staršou: Ak nechcete byť na smiech, na TOTO si dajte POZOR!

Niekedy je menej jednoducho viac. A to sa týka aj mejkapu!

Niekedy je menej jednoducho viac. A to sa týka aj mejkapu!

Fotogaléria

Podkladová báza, kontúrovanie, očná linka. Chyby sa počas líčenia môžu udiať rýchlejšie, ako by ste si priali. Dobrý mejkap však nezávisí len od stylingových produktov. Aj kvalitný spánok, zdravá strava a dostatok denného svetla môžu pomôcť rozjasniť vašu pleť!

Chyba 1. Príliš veľa produktov
Internet sa doslova hemží videami, ako sa správne nalíčiť, ale pozor. Množstvo influencerov používa beauty produkty nesprávne, nehovoriac o ich plytvaní. 

Dievčatá, na TIETO beauty techniky radšej expresne rýchlo zabudnite: Všetkým sú na smiech, nie sú TRENDY a u mužov vôbec nezabodujete! Zobraziť článok

Zásadný rozdiel je v tom, či máte 16, 30 alebo 50 rokov. To, čo funguje na pleti tínedžerky rozhodne nezafunguje na pleti zrelých žien. Pod nánosom produktov ich pleť stráca svoju prirodzenosť - a verte nám, je to vidno.

Krásna v zime.
Ako sa vyhnúť beauty trapasom počas zimy? 4 dômyselné triky, vďaka ktorým zostane váš make-up krásny a odolný! Zobraziť článok

Na fotografiách kolujúcich sociálnymi sieťami to možno vyzerá dobre, realita však môže byť iná, pretože farebné pigmenty sa časom usadia v drobných vráskach okolo očí alebo nosa. Pôsobí to nevkusne!

Preto ak patríte do skupiny 40+, popremýšľajte či by vám nestačila kvalitná starostlivosť o pleť v podobe BB alebo CC krému.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});