Absolútne som sa mýlil, povedal Ethan Hawke o manželstve s Umou Thurman: Nič neskrýva, prečítajte si hercovo otvorené priznanie

V čase, keď bol považovaný za jedného z najžiadanejších hercov v Hollywoode, jeho osobný život sa rozpadal. Nad rozvodom Ethana Hawke ...

V čase, keď bol považovaný za jedného z najžiadanejších hercov v Hollywoode, jeho osobný život sa rozpadal. Nad rozvodom Ethana Hawke a Umy Thurman dodnes visí množstvo otáznikov. 

Fotogaléria

Hawke, ktorý mal v čase rozvodu 35 rokov, rovnako pripustil, že rozlúčka po siedmich rokoch bola náročná. „Keď ste mladý, úspech je naozaj ohromujúci. Svet akoby plynul mimo vašej kontroly. Chcel som zabrániť tomu, aby sa točil tak rýchlo. Myslel som si, že manželstvo ma zabrzdí alebo čo. Absolútne som sa mýlil," povedal pre Elle v roku 2013.

„Podľa výskumov je mužský mozog úplne vyvinutý až v 28-ičke," pokračoval. „Rozhodne si myslím, že ani ten môj nebol v tom čase na tak vážnu vec pripravený."

Kevin Bacon
Videá Kevina Bacona so zvieratkami valcujú internet: Takto spieva svojim alpakám Zobraziť článok

Netrvalo dlho a svet obletela správa o údajnom Ethanovom mimomanželskom romániku s Ryan Shawhughes, vtedajšou opatrovateľkou ich detí. Napriek tomu, že mnohé médiá správu uvádzali ako fakt, to, že herec svoju ženu skutočne podvádzal, sa nikdy nepotvrdilo. Pokračovanie na ďalšej strane.

Hawke sa s Ryan oženil v roku 2008. Spoločne vychovávajú dve dcéry Clementine a Indianu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});