„French Girl Hair“ je NAJÚŽASNEJŠÍ ÚČES pre rok 2023: Pozrite sa, ako vyzerá!

Koncom roka 2022 bol jediným účesom, ktorý sa dostal na titulky magazínov, bob. Jeho éra skončila a najväčším vlasovým trendom tejto ...
  • Zdroj: Instagram / @leiasfez, @dualipa

Koncom roka 2022 bol jediným účesom, ktorý sa dostal na titulky magazínov, bob. Jeho éra skončila a najväčším vlasovým trendom tejto zimy je účes ideálny pre dlhovlásky.

Namiesto ostrej hrany končekov sú konce tvarované tak, že vzniká mierne strapcovitý look. Vďaka tomu vlasy pôsobia ľahšie, čo im dodáva typickú francúzsku nonšalanciu.

Najvyššou disciplínou je ofina, ktorá prakticky splýva so zvyškom vlasov. Pozor, pre tento efekt je potrebná zručnosť! Strany ofiny sú totiž dlhšie ako jej predná časť, pričom jemne dosadajú na lícne kosti.

Francúzky sa húfne vracajú k tejto nadčasovej kabelke: Klasika, ktorú si môže dovoliť každá! Zobraziť článok

Čo potom?
Strih prenechajte profesionálom, no styling zvládnete v pohode celkom sama. Francúzky nepracujú na svojom účese hodiny, radšej jednoducho nechajú svoju hrivu vyschnúť bez ďalších komplikovaných úprav.

Ak sa nechcete zaobísť bez extra porcie objemu, môžete si vlasy vyfénovať. Dávajte však pozor, aby ste nestratili svoj zanedbaný "out of bed" look!

Chcete vyzerať mladšie? Vyskúšajte účes milovaný celebritami! Týmto kráskam ubral hneď niekoľko rokov Zobraziť článok

Vo všeobecnosti platí: uhladený účes do stylingového repertoáru francúzskych dievčat nepatrí! Pridajte do vlasov iba textúrový sprej, všetko krátko prečešte prstami – et volià!

Čím dlhšie vlasy máte, tým dlhšia môže byť aj bočná časť ofiny.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});