5 chýb, ktorým by ste sa mali vyhnúť pri parfumovaní PLUS triky, ako dosiahnuť, aby vôňa vydržala dlhšie!

Našli ste svoju obľúbenú vôňu, no po veľmi krátkom čase bola fuč? Tieto chyby sú zodpovedné za to, že váš parfum dlho nevydrží.

Našli ste svoju obľúbenú vôňu, no po veľmi krátkom čase bola fuč? Tieto chyby sú zodpovedné za to, že váš parfum dlho nevydrží.

Fotogaléria

3. Vôňu aplikujete nesprávne
Ak má flakón rozprašovač, parfum by ste nemali striekať priamo na pokožku. Vôňa sa správne nanáša vo vzdialenosti cca 10 až 20 cm od tela a vytvára jemnú hmlu. V tejto hmle by ste mali zostať chvíľu stáť. Taktiež by ste nemali trieť čerstvo prevoňané miesta. Radšej jemne poklepte, aby sa vôňa rozšírila.

Ako správne uskladniť lieky či líčidlá?
Kočky, toto je dôležité! 5 vecí, ktoré by ste mali skladovať na CHLADNOM MIESTE. Schválne, máte ich správne uložené? Zobraziť článok

4. Aplikujete vôňu na nesprávne časti tela
Parfum by sa mal aplikovať na oblasti tela v blízkosti pulzu. Naneste vôňu na zápästie, krk, ohyb paží, spánky alebo dekolt. Nezabudnite ani na tieto dve miesta: kvapka parfumu v zadnej časti kolien alebo na ušnom lalôčiku zaisťuje extra dlhotrvajúcu výdrž. Mimochodom, treba sa vyhnúť parfumom pod pazuchami alebo dokonca v intímnej oblasti.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});