Ako sa vyhnúť beauty trapasom počas zimy? 4 dômyselné triky, vďaka ktorým zostane váš make-up krásny a odolný!

Zima predstavuje pre našu pokožku výzvu. Takto ju ochránite!

Zima predstavuje pre našu pokožku výzvu. Takto ju ochránite!

Fotogaléria

Mnohé ženy trápia počas chladných mrazivých mesiacov popraskané pery a suchá pokožka. Práve tie záležitosti, ktoré vám pri líčení nehrajú do karát! 

1. Tajná zbraň proti suchým perám

Červené pery sú veľmi obľúbené najmä v zime. Ak však používate tekutý rúž, podstupujete veľké riziko, pretože je extrémne odolný a popraskané pery vysušuje ešte viac.

Ak sa nechcete zaobísť bez farebnosti, zmiešajte si váš tekutý rúž napríklad s harmančekovou masťou, ktorá zanechá vaše pery hydratované na dlhý čas. Krémový finiš je navyše veľmi moderný a okrem farby dodáva perám starostlivosť. Jackpot!

Ako správne uskladniť lieky či líčidlá?
Kočky, toto je dôležité! 5 vecí, ktoré by ste mali skladovať na CHLADNOM MIESTE. Schválne, máte ich správne uložené? Zobraziť článok

2. Bezpečnosť na prvom mieste

Roláky a šatky síce vyzerajú skvele, no sú skutočnou výzvou pre každého, kto nosí make-up. Najmä púder alebo lícenka môžu zanechať nečistoty na oblečení a doplnkoch, a to nechcete.

Zafixujte si v chladnom období make-up hydratačným fixačným sprejom. Ak si neviete predstaviť líčenie bez púdru, uprednostnite jeho transparentný variant. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});