Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

SEX a ALKOHOL nie je až taká skvelá kombinácia, ako si myslíte: Viete dámy, čo všetko vám hrozí?

Predstava, že alkohol pôsobí ako akýsi elixír lásky, je známa už celé veky. Má nás príjemne uvoľniť, jemne vzrušiť a pripraviť na samotnú ...
  • Galéria4
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Predstava, že alkohol pôsobí ako akýsi elixír lásky, je známa už celé veky. Má nás príjemne uvoľniť, jemne vzrušiť a pripraviť na samotnú „akciu“.

Fotogaléria

Pokiaľ ide spojenie alkoholu a sexu, kľúčová je striedmosť. Na jeden pohárik drinku sa odporúča rovnako veľký pohár čistej vody. Taktiež platí, že čím viac pijete, tým horšia je vaša genitálna reakcia a fyzické vzrušenie.

To v realite môže znamenať, že orgazmus príde neskôr (ak vôbec) a je menej intenzívny. Ak chcete zažiť slastný „happy end“ po masturbácii alebo pohlavnom styku, radšej sa neopíjajte.

Myslíte si, že vaši priatelia sexujú oveľa častejšie ako vy s polovičkou? Údaje odhalili KRUTÚ PRAVDU, tu je to čierne na bielom Zobraziť článok

Páni na tom nie sú o nič lepšie. Pár pohárikov navyše im môže spôsobiť stratu či ťažšie udržanie erekcie, oddialenie ejakulácie aj znížiť intenzitu orgazmu.

Radšej teda sexovať s triezvou hlavou. Jednak si tak páni viac užijú, a nehrozí im, že si zabudnú navliecť kondóm, alebo sa im pri nechránenom sexe „podlomia kolená“.  

Keď už toto všetko viete, mali by ste zvážiť, koľko toho vypijete, kým sa s niekým dostanete do postele. Najhorší sex môže byť asi len v prevedení dvoch opitých postavičiek.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});