Aj obyčajná omeleta môže byť omnoho chutnejšia: Inšpirujte sa týmto skvelým nápadom!

Máte chuť na teplé raňajky, alebo potrebujete rýchlo uvariť večeru? Omeleta je jedným z prvých vďačných tipov.

Máte chuť na teplé raňajky, alebo potrebujete rýchlo uvariť večeru? Omeleta je jedným z prvých vďačných tipov.

Fotogaléria

Keď sa vajcia začnú na okrajoch panvice piecť, pomocou plochej varešky ich potiahnite smerom k stredu (bez toho, aby sa potrhali) a nechajte vajíčka pretiecť smerom k okraju.

Po 30 sekundách by mali byť správne tuhé, ale stále mäkké. Pridajte plnku (klobása, šunka…) do stredu, potom pomocou varešky preložte jednu stranu omelety na plnku.

Recept na DOSPELÁCKE tiramisu podľa Katky Jakeš: Zásadná ingrediencia, ktorej neodoláte! Zobraziť článok

Vedľa panvice si pripravte tanier na ktorý si pod uhlom celú omeletu jednoducho presuniete prehnutou stranou nadol. Ak obľubujete syr, tak jeho postrúhanou verziou si môžete dochutiť svoju teplú omeletu… a schuti sa do nej pustiť. Dobrou voľbou sú aj bylinky či cherry paradajky.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});