Darček, aký nečakali: Takto prekvapila Zuzka Belohorcová svojich rodičov

Zuzana Belohorcová žije so svojou rodinou už dlhé roky v zahraničí. Rodáčka zo Žiliny každoročne rieši vianočnú dilemu, čo darovať rodičom, ...

Zuzana Belohorcová žije so svojou rodinou už dlhé roky v zahraničí. Rodáčka zo Žiliny každoročne rieši vianočnú dilemu, čo darovať rodičom, aby darček potešil a pritom mal zmysel.

Fotogaléria

Tento rok to však vyriešila veľmi jednoducho a pohodovo. „Moji rodičia majú radi večernú pohodu pri televízii, radi si vychutnávajú dobrý film či program. Tak som vymyslela, že ich prekvapím novou televíziou,“ prezradila šarmantná blondínka. A to sa jej aj podarilo.

„Rodičia boli skutočne veľmi prekvapení, keď im pred domom zastavilo auto, kuriéri priniesli veľkú krabicu, televíziu našim nainštalovali, starú zobrali so sebou a odniesli aj tú veľkú krabicu a všetky obaly. K televízii som totiž na planeo.sk objednala aj službu Doprava Premium, aby naši nemali žiadne starosti,“ pochvaľuje si Zuzana službu siete elektropredajní PLANEO. Pozrite sa, ako to celé prebiehalo!

Dopravu Premium môžete využiť pri nákupe akéhokoľvek väčšieho spotrebiča v ktorejkoľvek z 55 predajní PLANEO a na webe planeo.sk.

Wow! Tieto spotrebiče sa v PLANEO SKUTOČNE oplatia kúpiť!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk