DEPRESIU prekonávala po svojom: Rôzne bláznivé výzvy jej zlepšili mentálne zdravie!

Počas pandémie trpela zdrvujúcou depresiou a úzkosťou. Spoliehala sa len na rutinu práce v  poisťovníctve, ktorá ju udržiavala ako tak ...

Počas pandémie trpela zdrvujúcou depresiou a úzkosťou. Spoliehala sa len na rutinu práce v poisťovníctve, ktorá ju udržiavala ako tak nad vodou. Chcela však od života viac.

Fotogaléria

Medzi tie bláznivejšie aktivity sa dajú smelo zaradiť - jazda na streche idúceho auta (prehovorila vlastného otca), pilotovanie malého lietadla či nahý beh cez zasnežené pole. Prežité prvotiny priebežne publikovala na svojom insta profile.

Ako uviedla pre dailymail.co.uk. „Chcem novú výzvu, myslím, že by som mohla skúsiť vyliezť 12 hôr za 12 mesiacov." Jess, ku ktorej sa občas pripojili priatelia, hovorí, že najlepšie na celom zážitku bolo, že sa dostala zo svojej komfortnej zóny. Sama chce toho ešte veľa v živote vyskúšať, z čoho je veľmi nadšená.

Selena Gomez
Selena Gomez šokuje svet desivým priznaním, psychické problémy boli len začiatok: Svet by bol lepší bezo mňa, vyhlásila Zobraziť článok

Téma duševného zdravia je v ostatných rokoch stále viac naliehavá. Nevyberá si pohlavie ani vek. Jess si ho zlepšila práve novými aktivitami a vedomosťami. Možno je to jedna z ciest.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});