Bacuľka Gina prežíva šťastie, hoci jej okolie neverí vlastného manžela: Kruté správy, ktoré vás vytočia do vývrtky!

Koľkokrát  ste už v svojom živote videli nekompatibilné páriky? Či už vekovo alebo telesnými proporciami? Napriek zjavným vizuálnym rozdielom, ...

Koľkokrát ste už v svojom živote videli nekompatibilné páriky? Či už vekovo alebo telesnými proporciami? Napriek zjavným vizuálnym rozdielom, boli spolu šťastní.

Fotogaléria

Nepríjemné komentáre si musí občas prečítať Gina Miyares (28) a jej manžel Josh (24).  On je atraktívny štíhly športovec, ona moletná kočka, čo mnohým doslova kľaje oči. Ich príbeh zaujal aj nypost.com.

Vzťah „nesúrodého páru“ mnohí považujú za falošný, pretože nie sú „rovnaká liga“. Josha navyše označujú za homosexuála, ktorý sa za manželstvo len skrýva. Akoby ľudia s nadváhou nemali nárok na lásku a šťastie s aktívnym a štíhlym človekom.

Aspasia
Plus size modelka a influencerka Alex Aspasia kašle na váhu a lásky sa nebojí: Má 150 kg, partnera aj sebavedomie na rozdávanie! Zobraziť článok

Spoznali sa ako kolegovia v práci. Kolegialita prerástla do priateľstva, a to do lásky. Po piatich mesiacoch chodenie ju Josh požiadal o ruku. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});