Už žiadne plytvanie! Skvelé tipy ako využiť ZVYŠKY z kuchyne: Pomôžete sebe či rastlinám a UŠETRÍTE!

Výrobky s uplynutým dátumom minimálnej trvanlivosti končia v odpade bez toho, aby sa najprv skontrolovalo, či sú ešte použiteľné, A to ...

Výrobky s uplynutým dátumom minimálnej trvanlivosti končia v odpade bez toho, aby sa najprv skontrolovalo, či sú ešte použiteľné, A to je chyba.

Fotogaléria

Škrupiny od vajíčok

Ak nemáte možnosť vrátiť škrupiny naspäť sliepkam, použite ich ako hnojivo pre rastliny. Najmä pre tie, ktoré vyžadujú dostatok vápnika a draslíka v pôde. Škrupiny pečte asi 10-15 minút na 200 stupňov, následne ich rozdrvte na drobné kúsky a nasypte do kvetináča.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});