Horoskop na tento týždeň: Váhy uzavrú výhodnú zmluvu, Škorpión urazí priateľa, ale len jedno znamenia spozná sympatickú osobu

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete ...
  • Zdroj: Getty/gilaxia

Veľa dobrých správ, príjemných udalostí, no aj hádky či nezhody v rodinách, vo vzťahoch okorenia tento týždeň. Čo vám prinesie, sa dozviete z nášho horoskopu.

Baran

Vzťahy

Voči iným budete vystupovať podľa nálady. Niekomu ihneď dáte najavo, že nemáte záujem nič preňho urobiť, inému, protivnému, však ochotne vyhoviete. V citových otázkach berte všetko s rozumom.

Peniaze – práca

Mrzutosti môžu pokračovať nielen v zamestnaní, ale aj v rodine či v príbuzenských vzťahoch. Buďte diplomatmi a nereagujte na narážky. Hoci vám vybavovanie chúlostivých záležitostí nebude po chuti, v niektorý deň sa prinúťte.

Zdravie

Zo všetkého budete nervózni alebo vás môže rozbolieť hlava. Netrápte sa pre hlúposti, pokojne sa sústreďte na svoj obľúbený šport, a uvidíte, že tréning alebo priateľský zápas dopadne dobre.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});