10 tipov: Nádherné výrobky z handmade portálu vhodné ako vianočný darček

Tiež máte pocit, že kúpa vianočných darčekov je z roka na rok ťažšia? Objavte nové tipy a inšpirácie na kvalitné darčeky z dielní slovenských ...

Tiež máte pocit, že kúpa vianočných darčekov je z roka na rok ťažšia? Objavte nové tipy a inšpirácie na kvalitné darčeky z dielní slovenských značiek.

Fotogaléria

Každý kúsok ručne vyrobeného produktu je unikátny a originálny. Vyberte si z jedinečných ručne vyrobených náušníc, náhrdelníkov, kabeliek, dekorácií či oblečenia.

Prečo práve handmade produkty?

Každý detail ručne vyrobeného produktu má za sebou niekoľko hodín precíznej práce talentovaného človeka. Od nápadu cez návrhy až po samotný výrobok. Tieto kúsky majú srdce, sú kvalitné a nápadité. Vybrali sme pre vás tipy na vianočné darčeky z handmade portálu Robene.sk.

Ručne prepracované šperky

Svet šperkov už dávno nie je len o striebre a zlate. Je plný dreva, bavlnených látok, vyšívania, šujtášu, vyrezávania, kovov, korálok... Polymérová hmota a drevo sú ideálnymi materiálmi na výrobu náušníc, ktoré sú vďaka nim také ľahučké, že o nich nebudete vedieť. Okrem takýchto nájdete na handmade portáli Robene.sk aj šperky vyrobené šujtášovou technikou, ručne vyšívané či odlievané živicou, ale aj romantické klasiky so Swarovski kryštálmi a korálkami. Všetky však spája jedno – výnimočný talent autorov. Kliknite sem a prezerajte celú ponuku handmade šperkov.

Kvalitné drevené dekorácie zo Slovenska

Ručne opracované drevené doplnky sú ideálnym darom aj vo forme dekorácií. Strom života ako symbol stability a zázemia je vhodný darček pre rodinu alebo manželský pár. V ponuke nájdete svetlejšie i tmavšie varianty od svetlého orecha cez gaštan až po tmavé ebenové drevo. Vínnemu pôžitkárovi doprajte praktický a štýlový darček – policu na vína od šikovných remeselníkov. Tieto drevené výrobky od slovenských remeselníkov majú za sebou hodiny poctivej práce, sú ručne opracované, kartáčované a prelakované. Jednoducho kvalita ako lusk. Všetky drevené handmade produktu nájdete TU.

Merino vlna – horúci eko trend

Merino vlna je skutočne neobyčajná! Je šetrná k životnému prostrediu, antibakteriálna, priedušná, hypoalergénna a nadýchaná. Zaľúbi sa do nej vaša mama, sestra či kamarátka. Merino deky sú zo 100 % prírodnej ovčej vlny a vybrať si môžete z rôznych farebných variácií. V ponuke nájdete aj neuveriteľne jemné deky z Puffy priazde.

Kabelka, ktorá povie ,,Mám svoj štýl“

S týmito kúskami sa nikomu nestane módne faux pas a naozaj nehrozí, že na ulici stretnete rovnaký kúsok. Medzi slovenskými značkami sa taškám a kabelkám venuje viacero talentovaných výrobcov, ktorí tvoria kvalitné ručne šité batohy a tašky z kože, ľanu, recyklovanej bavlny alebo prateľného a odolného papiera washpaper. Pozrite si celú ponuku kabeliek a batohov.

Univerzálny darček? Jedine sviečka

Prírodné sviečky sa stali veľkým hitom ostatných rokov. Preto ak si naozaj neviete rady s darčekom, siahnite po prírodnej sviečke, ktorá neškodí ako tie parafínové, je ručne odlievaná z prírodného vosku a ešte aj štýlová.

Veríme, že v našich tipoch si mnohí z vás našli darček pre blízkeho, alebo aj pre seba. A pre nerozhodných máme posledný tip v podobne darčekového poukazu Robene.sk na kúpu handmade produktu podľa vlastného výberu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk