Postava Steva McQueena ožije vďaka Bradleymu Cooperovi: Postupne unikajú prvé detaily, TOTO nemôže dopadnúť zle!

47-ročný Cooper si zahrá policajta zo San Francisca Franka Bullitta – postavu, ktorú na veľkom plátne preslávil Steve McQueen v roku 1968.

47-ročný Cooper si zahrá policajta zo San Francisca Franka Bullitta – postavu, ktorú na veľkom plátne preslávil Steve McQueen v roku 1968.

Fotogaléria

Áčková spolupráca

Spielberg, ktorého nový poloautobiografický film The Fabelmans mieri do kín a svojou jedinečnosťou ašpiruje na cenu Akadémie, sa do spolupráce s Cooperom neženie prvýkrát. Nechýbalo veľa a Amerického ostreľovača z roku 2014, by režíroval on.

Zohrané duo Cooper-Spielberg v súčasnosti pracuje na pripravovanom životopisnom filme Leonarda Bernsteina, Maestro, ktorý Cooper režíruje a Spielberg produkuje.

Herec pre Variety začiatkom tohto roka povedal: „Steven vedel, že som posadnutý dirigovaním. Že by som v tomto filme mohol hrať, napadlo jemu. Ale práve som pracoval na A Star Is Born, tak som mu navrhol:

Bradley Cooper
4 dôkazy, že Bradley Cooper je famózny komediálny herec Zobraziť článok

'Počúvaj, všetko, čo chcem, je písať a režírovať filmy. Mohol by som preskúmať materiál a zistiť, či príbeh dokážem aj napísať a zrežírovať? Dovolíš mi to urobiť?'," vysvetlil. "Myslím, že Steven tušil, že ten film nejaký čas nenatočí, preto bol taký láskavý, že mi ho odovzdal a ja som na ňom pracoval posledné štyri roky." 

"Maestro" rozpráva príbeh jedinečného Leonarda Bernsteina, prvého svetovo uznávaného dirigenta narodeného v USA.

Viac v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});