Láska dokáže skutočné divy: Kelly kvôli nej odišla na najodľahlejší ostrov na svete, nájdete tam jeden obchod, krčmu a školu

Pokiaľ prestávate veriť na romantické príbehy, tak verte, že existujú aj v bežnom živote. Pri tomto zamilovaná Kelly Green prešla kvôli ...

Pokiaľ prestávate veriť na romantické príbehy, tak verte, že existujú aj v bežnom živote. Pri tomto zamilovaná Kelly Green prešla kvôli láske doslova pol sveta.

Fotogaléria

Kelly Green (32) sa v júli 2013 presťahovala z východného Sussexu v Spojenom kráľovstve na ostrov Tristan da Cunha, ktorý patrí do skupiny štyroch vzdialených sopečných ostrovov v južnom Atlantickom oceáne. Nemala to vôbec v pláne, ale nové okolnosti rozhodli inak.  

Patríte k LGBTI+ komunite? Drahí kamaráti, v týchto štýlových hoteloch vás budú rozmaznávať po celý deň Zobraziť článok

Po ťažkom rozchode Kelly v roku 2010 odcestovala na ostrov navštíviť svojich rodičov, otca Seana (62) vyslaného diplomata, a mamu Marinu (62), učiteľku na dôchodku.

Počas pobytu sa zoznámila so svojím budúcim manželom – tesárom Shaneom Greenom (33), ktorý jej pomohol vyniesť batožinu z lode. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});