Maťo Ďurinda z legendárnej Tublatanky prvýkrát vo filme: V Superžene hrá sám seba!

Na novom filme Karola Vosátka spolupracovalo nielen množstvo známych hercov ale aj hudobníkov. Prvú filmovú rolu si zahral aj Maťo Ďurinda ...

Na novom filme Karola Vosátka spolupracovalo nielen množstvo známych hercov ale aj hudobníkov. Prvú filmovú rolu si zahral aj Maťo Ďurinda z legendárnej Tublatanky.

Fotogaléria

“Keď ma môj dlhodobý kamarát Karol Vosátko oslovil, aby som hral v jeho filme, ktorý bude režírovať, tak ma to potešilo a rád som prijal jeho pozvanie. Karol od svojej mladosti pravidelne chodil na koncerty Tublatanky a viem, že sa stal jej verným fanúšikom.

Dostal som od neho rolu vo filme, kde hrám sám seba, speváka a gitaristu, tak, ako je to v mojom životnom povolaní. A tomu som sa potešil, že mám rolu ktorá je mi, samozrejme, najviac prirodzená. Na natáčanie sa dobre pamätám.

Najprv trochu časového sklzu, ako to pri každej výrobe filmu býva, nastavenie kamier pred pódiom, pár inštrukcií od režiséra pre mňa a publikum  a potom trikrát záznam ako spievam časť pesničky a krútim s gitarou nad hlavami publika. A bolo to hotové," povedal Maťo Ďurinda.

Súčasťou filmu sa stala aj známa česká kapela Lucie, s ktorou Karol Vosátko spolupracuje už roky pri tvorbe ich videoklipov.

Nenechajte si ujsť jedinečný zážitok, vynikajúcich hercov, kopec zápletiek a humor, ktorým je režisér Vosátko povestný. V kinách už od 1.12.2022.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});