Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať ohromné šťastie v LÁSKE, Váhy stoja pred dôležitou voľbu. Ako to dopadne?

Neoplatí sa sedieť na dvoch stoličkách, treba si vedieť rozumne vybrať. Čo vás čaká tento týždeň v láske či kariére? Dozviete sa z nášho ...
  • Zdroj: Getty/JuiceBros

Neoplatí sa sedieť na dvoch stoličkách, treba si vedieť rozumne vybrať. Čo vás čaká tento týždeň v láske či kariére? Dozviete sa z nášho týždenného horoskopu.

Baran

Vzťahy

Od pondelka sa budete motať v problematických konfrontáciách s tými, ktorí sa začnú tváriť ako „bohorovní“. Naštve vás šéf, uprostred týždňa na úradoch nebudú mať čas, v rodine sa budú urážať pre každú maličkosť.

Peniaze – práca

Neustále budete niečo hľadať, až o dva dni zistíte, že ste v práci nepreložili krížom slamu. Napadne vás vziať si trochu práce domov, ale bude to menej šťastný nápad, najmä ak si budete myslieť, že si to partner či partnerka nevšimne.

Zdravie

Váš zdravotný stav bude celkovo prijateľný, energia priemerná, imunitný systém mierne oslabený. Virózam sa vyhnete limetkovou šťavou s medom alebo grapefruitovou vitamínovou bombou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});