Emma po rozvode chytila druhý dych a zmenila sa na nepoznanie: Jej ex si teraz môže trieskať hlavu o stenu, AHA, aká sexi kosť!

Po osemnástich rokoch manželstva sa Emma Sheppard (42) rozviedla s manželom. Po počiatočnom trápení sa rozhodla zmeniť svoj život k lepšiemu. ...

Po osemnástich rokoch manželstva sa Emma Sheppard (42) rozviedla s manželom. Po počiatočnom trápení sa rozhodla zmeniť svoj život k lepšiemu. A ešte ako.

Fotogaléria

„Cítim sa úžasne a je to, akoby krása vychádzala zvnútra. Je to ako chodiť po vzduchu. Predtým som vždy len tvrdo pracovala a starala sa o všetkých ostatných. Ale jedného dňa po našom rozchode som si uvedomila, že je rad na mne."

Ako vyzerá žena, z ktorej muži šalejú? Rozhodujú 4 veci na vašom tele, dotiahnite ich do dokonalosti! Zobraziť článok

Emma sa vydávala ako 22-ročná, a všetok čas a energiu venovala manželovi a neskôr deťom. Spätne to sama hodnotí: „Vyzerala som stará, prázdna a vyčerpaná, ale teraz žijem svoj najlepší život. Som šťastná a vyzerám úplne inak."

Zmenou prešiel aj nudný šatník. Fádne oblečenie sa zmenilo na slušivé sukne, podpätky a pestrofarebné bundy a kabáty. Opäť si začala maľovať pery červeným rúžom a svoj zlozvyk fajčiť dvadsať cigariet denne obmedzila na štyri.

List od EX neveští nič dobré.
Ex mi po rozchode poslal list: Keď zistíte, čo chcel naspäť, neprestanete sa smiať Zobraziť článok

„Uvedomila som si, že môžem byť oveľa viac. Bolo to, akoby na mňa niekto silou mocou dohliadal. Všetko vo mne je teraz úplne iné."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});