Majte vianočný stres pod kontrolou a doprajte si pauzu

Sú pre vás Vianoce obdobím, kedy si vo všetkom tom zhone radi doprajete i odpočinok? Vieme ako na to!

Sú pre vás Vianoce obdobím, kedy si vo všetkom tom zhone radi doprajete i odpočinok? Vieme ako na to!

Fotogaléria

Pokiaľ sa chcete v predvianočnom zhone na chvíľu zastaviť a dopriať si chvíľu len pre seba, sme presvedčení, že si zamilujete limitované sviatočné kolekcie od Yves Rocher s vôňou vanilky, krémových mandlí alebo šťavnatých brusníc. Na výber je sprchovací gél, tekuté mydlo na ruky, gélové peelingy alebo napríklad parfumovaná sviečka, vďaka ktorým bude váš relax dokonalý.

Vianočné oslavy i relaxácia

Produkty z limitovanej edície Mandľové pohladenie vás okúzlia svojou krémovou vôňou, ktorá vám pomôže poddať sa kľudu a zabudnúť na okolitý stres. Napusťte si horúcu vaňu, zapáľte vonnú sviečku a prevoňajte svoj domov mandľami!

Pokiaľ máte radšej ovocnejšie vône, nechajte sa zlákať iskrivou a radostnou vôňou Šťavnatých brusníc. Vychutnajte si atmosféru Vianoc, ktorá na vás dýchne pri relaxácii s produktmi Yves Rocher, ktorých zloženie obsahuje veľký podiel prírodných zložiek.

Vanilkové rožky

Viete si predstaviť viac ikonické vianočné pečenie, než sú vanilkové rožky? Vôňa vanilkového cukru je neodmysliteľne spojená s Vianocami u babičky a detskou radosťou pri prvom pohľade na stromček obklopený darčekmi a tak trochu i tajomstvom. Presne tieto emócie a pocit šťastia vo vás prebudí limitovaná edícia My Shiny Vanilla s jemnou a nežnou vôňou vanilky. Nadeľte svojim blízkym napríklad sadu toaletnej vody a peelingu a ponorte sa spoločne do spomienok.

Krásne, voňavé a navyše udržateľné darčeky, ktoré sú šetrné k našej pleti i planéte, môžete vyberať online na e-shope yves-rocher.sk a v kamenných predajniach. Produkty z limitovaných edícií Šťavnatá brusnica a Mandľové pohladenie kúpite už od 3,29 € a môžete si ich rovno nechať i darčekovo zabaliť. Potom ich už stačí položiť v správny okamžik pod stromček a radovať sa spolu s obdarovaným.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk