Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Myslíte si, že vaši priatelia sexujú oveľa častejšie ako vy s polovičkou? Údaje odhalili KRUTÚ PRAVDU, tu je to čierne na bielom

Určite ste sa už niekedy pristihli pri (celkom normálnej) myšlienke, koľko erotických radovánok doma zažívajú vaši známi či kolegovia.

Určite ste sa už niekedy pristihli pri (celkom normálnej) myšlienke, koľko erotických radovánok doma zažívajú vaši známi či kolegovia.

Fotogaléria

Tipovali ste, že majú posteľného vzrušenia viac ako vy? Nuž, nemusí to byť pravda. Rovnako tak zabudnite na ich „silácke reči“ počas spoločného posedenia a popíjania v bare. Nik predsa nechce vyzerať ako „ten nešťastník“, čo si veľmi neužije. Téme sa venoval aj web popsugar.co.uk.

Za pravdu tomuto tvrdeniu dáva štúdia americkej spoločnosti Hims & Hers, v ktorej 75 percent Američanov predpokladá, že iní ľudia majú sex raz za týždeň alebo viac, zatiaľ čo v skutočnosti to robí len 54 percent.

Údaje ukazujú, že štvrtina Američanov nemala za ostatný mesiac sex, ale až 95 percent z nich predpokladá, že iní ľudia ho mali.

Spravte si večeru z týchto dvoch potravín
Chcete zlepšiť partnerov výkon v posteli? Pripravte mu večeru z týchto potravín! Zobraziť článok

Spomeňte si, koľkokrát ste museli váš sex odložiť kvôli únave, pracovnej zaneprázdnenosti, opitosti / prejedeniu sa, alebo zdravotným problémom jedného z partnerov. Áno, tento scenár sa opakuje aj u iných ľudí.  

Aj keď existujú štúdie, ktoré naznačujú, že priemerný dospelý má pohlavný styk 54-krát za rok (cca raz do týždňa), skutočne to závisí od vášho konkrétneho vzťahu s partnerom. Neexistuje žiadny „správny“ počet stykov, aby ste mali zdravé partnerstvo. Je to od páru k páru individuálne.

dvojice, ktoré sexujú dva-trikrát od týždňa, alebo len raz za mesiac, a normálne fungujú. Za zatvorenými dverami to väčšinu prebieha inak ako si myslíte, a ako vám sami priatelia hovoria.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});