Ako sa k sebe správate počas prechádzky? Možno si to neuvedomujete, no tieto detaily o vašej či JEHO láske mnohé prezradia

Už ste niekedy premýšľali na tým, ako sa správate počas prechádzky? Držíte sa za ruky alebo kráčate v objatí? Toto o vašej láske prezradí ...
  • Zdroj: Getty/Geber86

Už ste niekedy premýšľali na tým, ako sa správate počas prechádzky? Držíte sa za ruky alebo kráčate v objatí? Toto o vašej láske prezradí veľa!

Vzájomná blízkosť 

Nedokážete sa od seba odtrhnúť? Vec je jasná, patríte k sebe a všetkým to chcete ukázať! Problémy neriešite samostatne, práve naopak, všetko robíte spolu a po vzájomnej dohode. Ruka v ruke.

Bok po boku každý deň

Možno si to neuvedomujete, no patríte k párom, ktoré si vytvárajú pevnú rutinu. Obaja plníte svoju rolu vo vzťahu, a obaja viete čo robiť. Dá sa predpokladať, že rovnaké miesta zaujímate tak pri jedálenskom stole, ako aj počas sledovania televízie.

Sú verní a po uši zamilovaní: Pre ľudí v týchto znamenia je láska posvätná! Zobraziť článok

Ruka v ruke, aj samostatne

Poukazuje to na veľmi uvoľnený a nekomplikovaný vzťah. Nevytvárate kopu pravidiel. Prečo aj? Všetko predsa beží tak, ako má. Aj na nepríjemnosti reagujete spontánne a na každý problém vždy nájdete praktické riešenie.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});