Štvrté kráľovské dieťa na ceste? Hlasy z paláca šepkajú o tehotenstve princeznej Kate!

Kate chce štvrté bábätko viac, ako čokoľvek iné, a hoci sa Williamovi tento nápad spočiatku nepáčil, povráva sa, že sa jej ho podarilo ...

Kate chce štvrté bábätko viac, ako čokoľvek iné, a hoci sa Williamovi tento nápad spočiatku nepáčil, povráva sa, že sa jej ho podarilo presvedčiť.

Fotogaléria

Kate odjakživa túžila po štyroch deťoch a vo veku 40 rokov zrejme cíti, že má jednu z posledných možností na rozšírenie rodiny.

"Už nejaký čas hovorila Williamovi, že chce ďalšie bábätko, zvlášť dievčatko, aby Charlotte mala sestru, presne ako ona," prezradil zdroj. Odmietavý postoj princa mala nahradiť radosť, "a teda, nečudujte sa, ak začiatkom roka spoločne oznámia ďalšiu krásnu novinu," dodal.

Aj po takmer 11 rokoch manželstva (29. apríl 2011) oddane slúžia záujmom monarchie, rešpektujú tradície, vyhýbajú sa škandálom a tú lásku… tú im vidno v očiach!

Kate s deťmi: Pozrite si rozkošné zábery v galérii.

Málo známym faktom je, že William a Kate boli spočiatku „iba“ veľmi dobrými kamarátmi (bez ambície posunúť sa ďalej). Práve to pozitívne vplýva na ich vzťah až do dnešných dní.

Kate Middleton a princ William sú dokonale vyrovnaným a perfektne zladeným párom.
Vyzradili pravdu o vzťahu Williama a Kate: Hra na fanúšikov? AHA, čo je medzi nimi naozaj! Zobraziť článok

Dokážu seriózne komunikovať, sú si oporou, dôverujú si. Navyše, Kate svojmu vyvolenému vytvorila zázemie, po ktorom po smrti svojej matky tak veľmi túžil… Nech im to vydrží.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});