Uverili sme veštkyniam, teraz si môžeme hlavy búchať o stenu, tvrdia ženy, ktoré TVRDO doplatili na svoju zvedavosť!

Samozrejme, chceli ostať v anonymite. Vraj sa hanbia, boli naivné, uverili. Svoj život podriadili veštbám, spamätali sa až vtedy, keď ...

Samozrejme, chceli ostať v anonymite. Vraj sa hanbia, boli naivné, uverili. Svoj život podriadili veštbám, spamätali sa až vtedy, keď s nimi začal hrať osud inú hru.

Fotogaléria

"Po materskej som si začala hľadať prácu, mala som však nízke sebavedomie. Veď tri roky doma sú tri roky, točí sa to okolo plienok, raňajok, obedov, detských ihrísk… Vyštudovala som manažment a marketing, ale na úvod som nechcela nič náročné. Za tie tri roky sa toho veľa zmenilo, mnoho nových trendov, musela som sa to naučiť, chcela som absolvovať školenia, aby som mohla naskočiť na ten povestný vlak," začína s rozprávaním mladá mamička. 

"Chodila som po pohovoroch, boli to len sľuby, že sa ozvú a nič. Možno si povedali, že: ´má doma decko, ktoré po nástupe do škôlky bude nonstop choré, takúto zamestnankyňu radšej nechceme´. Bola som zúfalá. Vtedy ma jedna známa nahovorila na to, aby som si išla dať vyveštiť. Vraj ju pozná, je výborná, všetko jej vyšlo do bodky!  

Veríte v mágiu čísiel? Tak potom by ste mali poznať aj tie anjelské, aby ste vedeli, čo vás čaká Zobraziť článok

Priznávam, som skôr pragmatická, ale vtedy som sa toho chytila a objednala som sa na hodinové veštenie z tarotových kariet. Pani, ktorá fajčila jednu cigaretu za druhou, mi povedala, že mám čakať, pracovná príležitosť si ma nájde a ani si to teraz ešte neviem predstaviť, no budem na mimoriadne dôležitom poste. Zarobím majland, dokonca sa často budem objavovať aj v televízii. Priznávam, lichotilo mi to. Tam, v tom momente som si povedala, že som neštudovala len tak, pre nič za nič. 

Domov som išla spokojná, rozhodila som siete a čakala som. Manžel bol čoraz nervóznejší, po pár týždňoch už aj ja, takže som k nej opäť zavítala. Zopakoval sa podobný scenár, ja som jej zaplatila a odkráčala domov. Nič! S mužom sme sa už hádali, nerozumel, prečo nechodím na pohovory, prečo si prácu nehľadám.

Ako napísať dokonalý životopis?
Neznižujte nevedomky svoj kredit: Tipy, ako ohúriť životopisom v roku 2022 Zobraziť článok

Nepovedala som mu, že sa riadim podľa toho, či mi hovorila veštica. Toto kolečko som si zopakovala ešte niekoľkokrát, no po pár mesiacoch, už čistého zúfalstva, hádok doma, tichej domácnosti, som si povedala: A DOSŤ! 

Rozposlala som desiatky životopisov, zúčastnila som sa niekoľkých pohovorov a ten posledný nedávno vyšiel. Áno, som spokojná. Nie, nezarábam celý majland a nevystupujem v televízii. U kartárky som nechala niekoľko stoviek eur, dodnes to ľutujem, že som jej verila tak dlho! Viete, zúfalé ženy robia zúfalé činy…"

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});