Horoskop na tento týždeň: Býkov vtiahnu do hlúpeho sporu, Strelcov zarmútia známi, ale jedno znamenie prežije pekné večery

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. ...
  • Zdroj: Getty/martin-dm

Týždeň nedorozumení, ale aj plný lásky a príjemných stretnutí. Niektorí sa zamerajú na svoje zdravie, iné znamenia uprednostnia kariéru. Prečítajte si náš týždenný horoskop, aby ste vedeli, čo vás čaká.

Baran

Vzťahy

Veľa maličkostí zvládnete, no napriek všetkému sa uprostred týždňa budete trápiť s nejakou hlúposťou. Možno zistíte, že vás naštval priateľ či niekto blízky. Niektoré vzťahy isto prehodnotíte a bude vám ľahšie na srdci.

Peniaze – práca

Odniekiaľ sa k vám dosypú peniažky. Dariť sa bude v improvizáciách rôzneho charakteru, v pracovných aktivitách všade zabodujete. Niektorých čaká postup vyššie. Neradujte sa však predčasne.

Zdravie

Vaša kondícia pôjde dolu vodou, najmä ak so všetkým preháňate, nenecháte si v ničom poradiť, ba tvárite sa, že svet je gombička a vy si môžete robiť, čo sa vám zachce. Skúste na svoje zdravie pozerať zodpovednejšie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});