S krásnou "Emmanuelle" sa život nemaznal: Poznačil ho alkohol, drogy, sex aj násilie, zabila ju zákerná rakovina!

Holandskej modelke a herečke Sylvii Kristel stačil jeden film, aby sa medzinárodne zviditeľnila. Nepriamo sa však dostala do povestnej ...

Holandskej modelke a herečke Sylvii Kristel stačil jeden film, aby sa medzinárodne zviditeľnila. Nepriamo sa však dostala do povestnej škatuľky, z ktorej nebolo úniku.

Fotogaléria

Zo vzťahu s Hugom Clausom sa Sylvii narodil syn Arthur. Ten v dospelosti pri sledovaní matkinho prelomového filmu Emmanuelle dokonca od nudy zaspal.  

Po obrovskom úspechu Emmanuelly sa objavila aj v jej filmových pokračovaniach, tie už ale nedosiahli takú pozornosť ako jednotka. Celkovo sa Sylvia objavila asi v päťdesiatke filmov, kde predstavila herecký talent (Alica alebo posledný útek, Milenec Lady Chatterleyovej, Mata Hari, Drakulova vdova, Letisko '79 - Prípad Concorde). V povedomí divákov navždy ostala hviezdou erotických filmov.

Po nakrúcaní filmu Piaty mušketier s anglickým hercom Ianom McShaneom sa spolu presťahovali do Los Angeles. Sylvia si myslela, že ju Hollywood privíta s otvorenou náručou, ale čoskoro sa ukázalo, že sa veľmi mýlila.

Tom  Hardy
Z drogovo závislého kriminálnika je dnes miláčik Hollywoodu: Sexi herec nás opäť riadne prekvapil! Zobraziť článok

Ich vzťah bol búrlivý a nechýbal v ňom ani kokaín, vzájomné hádky sa často zmenili na bitky – pri jednej takejto príležitosti spadla zo schodov a potratila. Za najväčšiu chybu svojho života označila, že kvôli nemu odišla od Huga Clausa.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});