Štíhle krivky raz a navždy? Odborníčka upozorňuje na skvelú metódu, ktorá odbúrava tuk, NATRVALO!

CoolSculpting alebo kryolipolýza odstraňuje prebytočný tuk na miestach, nad ktorými ste už dávno zlomili palicu!

CoolSculpting alebo kryolipolýza odstraňuje prebytočný tuk na miestach, nad ktorými ste už dávno zlomili palicu!

Fotogaléria

Na úvod dôležitý fakt: výsledky ošetrenia prístrojom CoolSculpting® sú trvalé! Metóda založená na princípe ochladzovania teplotami pod bodom mrazu spôsobuje postupné odumieranie tukových buniek, pričom nervy, svaly a iné tkanivá zostávajú nepoškodené.

Po zákroku sú tukové bunky odoslané do lymfatického systému, kde ich telo odfiltruje ako odpad. 

"Počet tukových buniek sa v problémovej oblasti zníži v priemere o 20 až 40%. Tie sa potom vylúčia telu vlastným spôsobom programovanej bunkovej smrti (apoptózy)," vysvetľuje MUDr. Merita Mazreku z kliniky estetickej medicíny Mazreku Medical. "Proces je nezvratný, počet tukových buniek v ošetrenej oblasti sa už nikdy nezvýši."

Samotný zákrok je navyše príjemným relaxom. Žiadna anestéza, ihly, kanyly ani rezy, procedúra je v celej svojej podstate neinvazívnou záležitosťou.

Aj krivky Kim Kardashian "domodelovala" kryolipolýza. 

"Nie je sa čoho báť, je to bezbolestné," pokračujte Mazreku: "Po priložení aplikátora budete pociťovať mierny chlad a ťah, ten ale po pár minútach úplne ustúpi. Mnohí pacienti oddychujú, počúvajú hudbu, čítajú alebo dokonca pracujú na počítači. Jediným nepríjemným momentom je záverečná 2-minútová masáž, nevyhnutná pre dosiahnutie maximálneho výsledku, ktorá ho zlepšuje až o 60 %." 

Po ošetrení odchádzate domov vo svojom oblečení. Nie je nutná žiadna sťahovacia bielizeň ani PN-ka.

Prístroj CoolSculpting® je určený na cielené ošetrenie v 9 rôznych oblastiach tela:

  •  podbradku 
  •  stehien
  •  bruchu
  •  bokoch 
  •  v oblasti "bra fat" 
  •  oblasti chrbta
  •  kolien
  •  rúk
  •  "banana rolls" (oblasť pod zadkom)

Na služby kliniky Mazreku Medical nedá dopustiť ani herečka Diana Mórová. Práve tam sa zoznámila s produktami renomovaného amerického dermatológ Zeina Obagiho, experta s vyše 35 ročnou praxou na problematiku omladenia pokožky.

MUDr. Merita Mazreku: "ZO SKIN HEALTH prinášame ako prví na Slovensku. Ide o produkty, ktoré obsahujú silné aktívne zložky v medicínskych koncentráciách." Dianu Mórovú nastavila na tzv. agresívny anti-aging program, určený pre pleť s príznakmi starnutia, akými sú hlboké linky, vrásky a poškodenie slnkom. Pleť nadobúda stav, ktorý je možné dosiahnuť laserovými, alebo medicínskymi ošetreniami.


Obsahuje týchto 6 kľúčových produktov:
1. Hydratačný čistič – pretože bez hĺbkového vyčistenia pleti sa následná starostlivosť nikdy nedostane tam, kam treba. 
2. Exfoliating Polish s kryštálmi horčíka - mechanicky odstraňuje odumreté kožné bunky a iné nečistoty, pre rozžiarenie pleti. 
3. Complexion Renewal Pads – tampóniky napustené kombináciou kyseliny glykolovej a kyseliny salycilovej. Zabezpečujú vyhladenie pleti, jas a čisté póry. 
4. Daily Power Defense – silné oxidačné sérum a zároveň najlepší denný krém, aký ste kedy mali. 
5. Radical Night Repair – omladenie vďaka zázračnému 1 % retinolu. Pomáha zjednotiť tón pleti, upokojiť pokožku a minimalizuje vrásky. Vlajková loď ZO SKIN HEALTH. 
6. Renewal Creme - hydratuje vo viacerých vrstvách. Upokojuje pokožku a začervenania. Retinol obsiahnutý v kréme pomáha pleti navrátiť elasticitu a podporuje tvorbu kolagénu. 

Kontakt pre objednávky: +421 948 204 962 alebo mazrekumedical.sk/kontakt

Zapojte sa do Veľkej súťaže so Ženským Časom o voucher na nákup v e-shope MAZREKU Medical. Všetky potrebné informácie spolu s pravidlami nájdete TU >>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});