Najidentickejšie dvojičky sveta sa delia naozaj o všetko, vrátane milenca: Ale to nie je všetko, nad ich nápadom žasnete!

Anna a Lucy DeCinque sú austrálske sestry ako cez kopirák. Vyzerajú a správajú sa rovnako.  Navyše so spoločným snúbencov Benom chcú ...
  • Zdroj: Instagram /@annalucydecinque

Anna a Lucy DeCinque sú austrálske sestry ako cez kopirák. Vyzerajú a správajú sa rovnako. Navyše so spoločným snúbencov Benom chcú obe splodiť deti.

Samé hovoria, že dobré veci chodia v trojici. V tomto prípade je to už trochu extrém. Slečny z Perthu majú medzi sebou také silné puto, že najradšej by boli jednou osobou.

Rovnako sa obliekajú, majú rovnaký mejkap, jedia totožné jedlá v rovnakom množstve, spoločne sa sprchujú a majú sex s rovnakým mužom.

Pre web foxnews.com Lucy v roku 2021 uviedla: „V minulosti sme mali rozdielnych priateľov a nefungovalo to. Vždy musíme mať rovnakého partnera. Keď sme mali oddelených partnerov, vždy sa nás snažili oddeliť. Zničilo to všetko, pretože nikdy nechceme byť od seba. Keď zdieľame priateľa, je to pre náš život oveľa jednoduchšie.“

Čo robiť a čo jesť, ak chcete porodiť dvojičky? Tieto DVE potraviny zvýšia vaše šance! Zobraziť článok

Názor na podarenú trojicu si už urobte samé.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});