Obľúbená herečka potvrdila tehotenstvo: Slávnemu fešákovi porodí už štvrté dieťa!

Blake Lively je opäť v tom. Na rastúce bruško upozornil exkluzívny kúsok z dielne Valentino!

Blake Lively je opäť v tom. Na rastúce bruško upozornil exkluzívny kúsok z dielne Valentino!

Fotogaléria

Blondínka vyšla s pravdou von na 10. výročnom ženskom samite Forbes v New Yorku. Tehotenské krivky predviedla v oslnivých šatách, ktoré, okrem toho, že obopínali jej rastúce bruško, zvýraznili aj jej dokonalé nohy.

Blake a Ryan majú spolu tri deti: Jamesa (7), Inez (5) a Betty (2).

Blake stavila na taliansky módny dom Valentino, ktorý pre ňu pripravil skutočné umelecké dielo. Zlatý model s atypickými rukávmi zdobí biela mašľa - retro detail, ku ktorému neváhala doladilť účes – rozpustené ľahké vlny so širokou čelenkou v štýle 60. rokov. 

Blake a Ryan sa zoznámili začiatkom roka 2010. Svoj vzťah oficiálne potvrdili v októbri 2011 a o rok neskôr na to sa vzali.  

Zdá sa, že Blake si úlohu matky dokonale užíva. Pred dvoma rokmi v rozhovore pre Harper's Bazaar vyhlásila, že svojimi deťmi je doslova posadnutá. 

A nie je jediná. Ryan sa totiž len nedávno podelil o svoje rozhodnutie zavesiť herectvo na klinec a v plnom rozsahu sa zamerať na výchovu potomstva.

Blake Lively & Ryan Reynolds
Ryan je len ďalší fešák v poradí: Blake Lively má za sebou vzťahy s najkrajšími mužmi Hollywoodu! Zobraziť článok

"Nechcem premeškať tento čas," povedal. "Veľmi ma bavia všetky tie veci okolo otcovstva. Milujem ich brávať ráno do školy, milujem ich vyzdvihovať, je to úžasné!"

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});