Zapojili ste sa do hlasovania Miss Ženský Čas? Možno ste vyhrali plavbu luxusnou loďou COSTA CRUISES!

Počas finálového večera Miss Universe Slovakia sa predviedlo 12 krásnych finalistiek. Vytúženú korunku získala 23-ročná Karolína Michalčíková ...

Počas finálového večera Miss Universe Slovakia sa predviedlo 12 krásnych finalistiek. Vytúženú korunku získala 23-ročná Karolína Michalčíková z Trenčína.

Fotogaléria

Nebola však jedinou víťazkou. Čitatelia Ženského Času mali počas leta exkluzívnu možnosť hlasovať za svoju favoritku a pomôcť jej získať prestížny titul Miss Ženský Čas. Spomedzi 12 očarujúcich dievčat dostala najväčší počet hlasov 22-ročná Anabella Kollárová z Dolných Vesteníc, za ktorú hlasovali najmä ženy. 

"Od žien si to vážim oveľa viac ako od chlapov," povedala dojatá Anabella, ktorej najväčším snom je dotiahnuť to až na prestížne móla Victoria´s Secret.

Nádherná brunetka už čoskoro nafotí módny editoriál pre portál Ženský Čas.

Hlasovanie prinieslo víťaza aj z radov čitateľov. 7-dňovú luxusnú plavbu na výletnej lodi Costa Cruises si užije Zuzana H. z Nitry. "Plavba je štandardne v Stredomorí, to znamená, klient nastúpi povedzme v Barcelone a ide cez mnohé krajiny. V horizonte 7 dní tak má možnosť vidieť viacero zaujímavých miest," opísal dovolenku na palube Costa Cruises business manager pre Centrálnu Európu, Matúš Tomášik. 

Zábery priamo z lode uvidíte TU >>>

Organizátorka Miss Universe Slovakia 2022 Silvia Lakatošová neskrývala dojatie. Krátko po finále zhodnotila ročník ako úspešný a priznala, že mal pre ňu o čosi osobnejšiu rovinu. "Prvýkrát v živote som mala slzy na krajíčku," priznala. "S dievčatami sme spolu dva roky a myslím si, že predviedli fantastický výkon!"

Ktorá z finalistiek bola jej jasnou favoritkou a čo okrem krásy podľa Zuzany Strausz Plačkovej rozhodlo o víťazke, sa dozviete vo videu:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});