Čaputová očarila Atény: V outfite, aký nosia celebrity!

Prezidentka Zuzana Čaputová je zárukou dôstojnej reprezentácie Slovenska. Look, aký predviedla v Grécku, považujeme za jeden z najlepších, ...

Prezidentka Zuzana Čaputová je zárukou dôstojnej reprezentácie Slovenska. Look, aký predviedla v Grécku, považujeme za jeden z najlepších, aký vo svojej funkcii predviedla.

Fotogaléria

Čaputová rokovala so svojimi gréckymi partnermi, prezidentkou Katerinou Sakellaropoulou a gréckym premiérom Kyriakosom Mitsotakisom v Aténach. 

Výsledok – vzájomná zhoda, „že cestou z kríz, ktorým čelíme – energetickej, klimatickej, ale aj tej bezpečnostnej priamo v našom susedstve – je najmä silná európska spolupráca a jednota," napísala na sociálnej sieti.

Prezidentka Zuzana Čaputová
Čaputová v spoločnosti svetových módnych ikon: Obstála na výbornú! Zobraziť článok

Súčasťou príspevku je séria prezidentkiných fotografií v ľahkom snehobielom kabátiku a tmavých puzdrových šatách. Elegantný outfit dopĺňajú iba telové lodičky a jemné náušnice. Žiadne náramky, prívesky, náhrdelníky ani brošne. 

Rovnako neprehliadnuteľný je aj Čaputovej účes - vzdušné vlny začesané do strany vyšvihli jej pôvab na maximum! S podobnou frizúrou sa neobjavila prvýkrát. To, že je správnou voľbou, potvrdila už na stretnutí s českým prezidentom Milošom Zemanom v Prahe:

"Vďaka, že ste naším pomaly jediným svetlým zjavom, etalónom slušnosti a odbornosti v politike!" Komentuje prezidentkin príspevok z ciest sledovateľka. "Nádherná žena, krásna reprezentácia, veľmi Vám to pristane a som šťastná, že mame takú úžasnú prezidentku," píše ďalšia. TU uvidíte fotky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});