Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Prečo muži podvádzajú svoje partnerky: Šokujúce odpovede slobodných, ženatých aj rozvedených!

Nevera bolí z oboch strán. Kým niektoré páry sa jej úspešne roky vyhýbajú, iné ju, bohužiaľ, zažijú, a má často fatálne následky vo vzťahu.

Nevera bolí z oboch strán. Kým niektoré páry sa jej úspešne roky vyhýbajú, iné ju, bohužiaľ, zažijú, a má často fatálne následky vo vzťahu.

Fotogaléria

„Neviem či sa to počíta ako nevera, ale nechal som si urobiť od susedy fajku za pomoc v byte. A to len preto, že moja to robiť nevie a nechce. Využil som len ponúkanú šancu.“ (Marek, 34)

“Stalo sa to iba raz a bola v tom čistá chémia. Bola mladá, voňavá a krásna. Nevedel som jej odolať. Manželke to nikdy neprezradím, lebo ju milujem, ale vtedy som nemohol inak.“ (Peter, 38)

„S priateľkou sme swingeri, takže to fyzicky neriešime. Mentálna nevera a zamilovanie sa do niekoho iného by bola iná vec.“ (Juraj, 24)

V miestnosti s otvormi sme si to s mužom rozdali, predtým sme nemali styk pred inými, prezrádza Slovenka, ktorá patrí k swingerom Zobraziť článok

“Začala rada chodiť večer s kamoškami do kina, na kávičku, do divadla… a doma bola posteľ prázdna a studená. Vzťahy ochladli, sexuálne už spolu nežijeme roky, občas si uľavím u inej, a myslím, že aj ona sem tam niekoho má. Škoda, no.“ (Dušan, 56)

“Po troch deťoch už nemá chuť. Chápem, že je toho veľa, ale sporadicky by sa mohla venovať aj mne. Nebaví ju to, je unavená, pribrala, a necíti sa byť sexi… Na stálu milenku nemám peniaze ani povahu, ale ak by bola šanca si ešte trochu užiť, asi to využijem. Mám pred sebou ešte pár posledných rokov pevnej erekcie.“ (Andrej, 49)     

Keď milenky prehrajú na plnej čiare: Zákonité, pre TOTO vás manželia neopustia! Zobraziť článok

„Doma ma odmieta, tak čo mám robiť? Chodím robiť na týždňovky, a na ubytovni ma občas jedna zahreje. Keby bol víkend doma ako sa patrí, tak nemusím riešiť inú babu.“ (Ladislav, 36) 

Ako vidíte, nikomu sa nedajú presne vyčítať z hlavy jeho myšlienky. Všetci ale spomínajú nedostatok sexu doma, čo je logicky prvý predpoklad nevery. Berte to ale malé varovanie. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});