Finalistky Miss Universe s dokonalou pleťou: Ako to len robia? Toto sú ich tipy!

Všetky dievčatá majú bezchybnú pleť, vlasy aj telo a čo si budeme klamať, máme im čo závidieť. Zisťovali sme, aké je ich tajomstvo!

Všetky dievčatá majú bezchybnú pleť, vlasy aj telo a čo si budeme klamať, máme im čo závidieť. Zisťovali sme, aké je ich tajomstvo!

Fotogaléria

Č. 5 Sandra Šínová (22) Bratislava

Mám alergickú, problematickú a mastnú pleť, preto mi trvalo, kým som zistila, ako sa o ňu správne starať. Dlho mi pomáhala čistá voda. Časom som prešla na produkty Garnier Pure Active, ktoré používam 2x týždenne a tiež African Black Soap Mud Mask - luxusnú antioxidačnú bahennú masku s obsahom afrického čierneho mydla, tamarindu, tea tree oleja, jojobového oleja a ďalších prírodných ingrediencií na hĺbkové čistenie a starostlivosť o problematickú pleť.

Č. 6 Klaudia Korlová (21) Košice

Starostlivosť o moje telo, pleť a vlasy sa od účasti v Miss veľmi nezmenila. Avšak začala som sa viac venovať svojim vlasom, na ktoré používam hydratačné masky a výživné oleje. Vždy sa mi páčila pevná, ale stále ženská postava, čo sa snažím dosiahnuť cvičením, vyváženou stravou, ale aj prísunom vitamínov. Najdôležitejšie v mojej skincare rutine je práve dôkladné odlíčenie pleti a následne nanesenie séra a krému. Najviac času však venujem masáži tváre olejom a pomocou Gua Sha, rollera, ktoré pleť prekrvia a uvoľnia svalové napätie.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});