Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Masturbácia mužov a žien: Kedy sa k nej uchyľujú? Výskum upozornil na pikantné detaily!

Pred týmto druhom sexuálneho uvoľnenia sa netreba skrývať, a keď už, tak maximálne pod perinou. Má priaznivé účinky na telo aj dušu, ...

Pred týmto druhom sexuálneho uvoľnenia sa netreba skrývať, a keď už, tak maximálne pod perinou. Má priaznivé účinky na telo aj dušu, a to v zadanom aj nezadanom stave.

Fotogaléria

Výsledok? 66 percent žien a 84 percent mužov priznalo, že minulý mesiac masturbovali aspoň raz. Väčšina žien sa sama uspokojila 2 – 3 x za mesiac. Toto číslo ale muži stihli naplniť už za týždeň. Tým sa potvrdili aj iné - staršie výskumy na túto tému.

Brutálne pikantné: Nepodceňujte čaro „ručnej práce“, stále má svoje plusy Zobraziť článok

Z celej sledovanej vzorky 33,1 percent masturbovalo veľmi často a uvádzalo veľmi vysoké ukojenie, ďalšieho 31,5 percenta masturbovala menej často, ale dosiahli vysoké sexuálne uspokojenie. Hodnotu 18,7 percenta dosiahli respondenti s častou mierou sebaukájania ale malou mierou uspokojenia, a konečne, 16,7 percent priložilo ruku k dielu sporadicky s malým uspokojením.

Štúdia zároveň dodáva, že pokiaľ si muži masturbáciou vynahrádzajú nedostatok partnerského sexu, ženy ju majú ako malé spestrenie k ostatným sexuálnym aktivitám. Nuž, čo si človek sám neurobí, nemá.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});