Zistite, čo sa teraz nosí: Finalistky Miss Universe predstavili HOT trendy v líčení

Finále Miss Universe 2022 sa blíži. Už máte svoj tip na víťazku? Pozrite sa na ich dokonalé tváre a zahlasujte za tú vašu!

Finále Miss Universe 2022 sa blíži. Už máte svoj tip na víťazku? Pozrite sa na ich dokonalé tváre a zahlasujte za tú vašu!

Fotogaléria

Výsledok fotenia na lodi Costa Cruises v luxusných róbach sme vám ukázali TU. Nižšie vám predstavíme dokonale nalíčené tváre finalistiek, ktoré odrážajú najnovšie trendy v líčení. 

12 slovenských krások prežíva rušné dni. Do veľkého finále Miss Universe totiž zostáva necelý mesiac, v rámci ktorého ich oddych rozhodne nečaká. 

Čoraz častejšie je vítaná prirodzenosť, preto, ak by sme mali zhrnúť produkty nevyhnutné pre túto sezónu, povedali by sme: dobrá podkladová báza, rozjasňovač, ceruzka na obočie a jemný rúž. 

Produkty, po ktorých siahnete, by málil obsahovať iba tie najkvalitnejšie ingrediencie. Dôležitá je aj ich schopnosť ochrániť pleť pred slnečnými lúčmi a prirodzene zjednotiť tón, aby pomohol vyniknúť skutočnej kráse nositeľky.

Ďalším dôležitým krokom je úprava obočia. Časy, kedy sme nad očami nosili tenučké čiary sú našťastie dávno preč - dnes je trendom presný opak. Ale aj prirodzene tvarované obočie je potrebné upraviť. Pozrite sa, ako sa s obočím finalistiek vyhrali stylisti! 

Víťazku Miss Universe 2022 spoznáme počas finálového večera 11. septembra v priamom prenose na Youtube Miss Universe Slovakia. Už v týchto dňoch je však aktívne hlasovanie MISS ŽENSKÝ ČAS. Pomôžte svojej favoritke získať prestížny titul a vyhrajte týždňový pobyt pre 2 osoby na luxusnej lodi COSTA CRUISES. Hlasovací formulár nájdete TU >>>

Miss Universe Slovakia
Finále Miss Universe Slovakia 2022 už DNES! Zvoľte si svoju MISS ŽENSKÝ ČAS a vyhrajte luxusnú plavbu loďou Zobraziť článok

Finalistka s číslom 1 Karin Dibdiaková, 24 rokov, Bratislava

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});