Dcéra Gwyneth Paltrow si vie pekne vyhodiť z kopýtka: Zásah polície!

Niektoré mladé slečny si veru vedia poriadne užiť neprítomnosť rodičov. O poriadny rozruch spojený s príjazdom polície sa nedávno postarala ...
  • Galéria6
  • Zdroj: instagram.com/@gwynethpaltrow

Niektoré mladé slečny si veru vedia poriadne užiť neprítomnosť rodičov. O poriadny rozruch spojený s príjazdom polície sa nedávno postarala mladá Apple Martin (18).

Fotogaléria

Že vám to meno niečo hovorí? Je dcérou anglického speváka z kapely Coldplay Chrisa Martina a americkej herečky Gwyneth Paltrow. Lenže za výzorom blond anjelika sa skrýva pekná divoška, ktorá žúruje ako skúsená rockerka.

Podľa webu PageSix si slečna pozvala do matkinho sídla v Amagansette blízko New Yorku asi päťdesiat priateľov. Nič by sa nestalo, pokiaľ by sa jej to nevymklo z rúk a nahnevaní susedia nemuseli na hlučnú partiu volať miestnu políciu.

Tá bujarú párty nielen ukončila, ale usporiadateľka zaplatila aj pokutu. Podarená dcéra asi bude mať čo doma vysvetľovať.

Čo jedia a čo nie? Pozrite sa, čo raňajkujú najkrajšie ženy planéty! Zobraziť článok

Apple Martin (*14.5.2004) patrí ku generácii Z. Má ešte o dva roky mladšieho brata Mosesa. Je rodičia sa rozviedli v roku 2015.
(Pozn: Otec Chris Martin je aktuálne vo vzťahu s herečkou Dakotou Johnson).

Mladá Apple je sama muzikantkou (napr. do pár otcových piesní nahrávala vokály), a zrejme si chcela vyskúšať poriadnu párty bez dozoru. Dúfame, že sa viac dostane do povedomia svoju tvorbou ako škandálikmi.

Viac v GALÉRII >>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});