Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Horúca predohra pred orgazmickým nebom: Ruky, ústa, jazyk, ale aj porno nažhaví!

Možno to bude znieť neuveriteľne, ale existujú chlapi, ktorí namiesto obligátneho rýchleho „dnu a von“, majú radi trochu dlhší sexík.

Možno to bude znieť neuveriteľne, ale existujú chlapi, ktorí namiesto obligátneho rýchleho „dnu a von“, majú radi trochu dlhší sexík.

Fotogaléria

„Predohra? Stačí keď sa predo mnou vyzlečie a začne ústami, nič viac mi k šťastiu netreba.“ (Dano, 36)

„Často si spolu vo dvojici pustíme péčko, to nás dostatočne oboch rozbabre. Ona zvlhne, ja stvrdnem, k tomu jedno víno, a susedia si dávajú štuple do uší.“ (Sylvo, 22)

 „Jednoznačne olejová masáž telo na telo, ktorá sa občas zvrhne na nuru (pozn. redakcie – s vyvrcholením). Keď sa po mne nahá kĺže, to je na zbláznenie super pocit. Rád jej to podobne nežne oplatím.“ (Martin, 38)

„Keď sa ku mne nahá pridá do sprchy.“ (Boris, 29)

Chcete, aby vydržal dlhšie? Skúste v posteli TOTO! Zobraziť článok

„Osobne ju k životu nepotrebujem, ale mojej ju doprajem. Patrím k „starej škole“, kde vieme, čo sa pod perinou sluší a patrí.“ (Milan, 61)

„Jasný orálik, to je pre mňa alfa a omega celého sexu. Ak ním začne aj skončí, tak jej znesiem modré z neba.“ (Filly, 28)

„Ruka, jazyk, ústa… však viete.“ (Štefan, 56)

„Teraz som pár mesiacov sám, takže si môžem akurát tak do hlbokého taniera s vínom na chvíľu položiť pravačku, aby bola večer povoľná. Inak neodmietnem fajn striptízik.“ (Jakub, 30)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});