Lucie Bílá napísala láskyplné vyznanie partnerovi: Pri čítaní týchto riadkov vám vyhŕknu slzy!

Českú speváčku Lucku Bílú sa nedá nemilovať. Či už po ľudskej alebo speváckej stránke. Jej zlato v hrdle aj srdci oceňujú zástupy fanúšikov. ...

Českú speváčku Lucku Bílú sa nedá nemilovať. Či už po ľudskej alebo speváckej stránke. Jej zlato v hrdle aj srdci oceňujú zástupy fanúšikov.

Fotogaléria

Aktuálnym životným partnerom Lucky Bílej je od roku 2017 odborník na fitness Radek Filipi (39). K jeho nedávnym narodeninám napísala na Instagram nežné vyznanie “Láska moja… Ďakujem za moje šťastné oči, ďakujem ti za môj úsmev, ďakujem ti za šťastie, ktorého mám plné srdce… Si ten naj… Krásne narodeniny…"

Zdá sa, že ich silná láska je obojstranná. Radek Lucku sprevádza aj počas koncertov, kde sa o ňu príkladne stará, aj počas nepriaznivého počasia. Našťastie gentlemani ešte nevymreli!

Fanúšikovia rovnako verne pri nej ostávajú. Aj keď sa spustí poriadny lejak. Prevetrajú sa pršiplášte, veď Lucia Bílá je len jedna. 

Turbulentné vzťahy 

Pred Radekom prešla Lucka niekoľkými vzťahmi. Bola dvakrát vydatá. Prvý manžel bol český muzikant Stanislav Penk (od 2002 – 2003), a druhým rovnako tak kolega z brandže, Václav „Noid“ Bárta (od 2006 – 2008).

Okrem manželov sa po speváčkinom boku istý čas verejne objavovali aj producent Petr Kratochvíl (s ktorým má syna Filipa), podnikateľ Radek Pokorný, herec a tanečník Jan Révai či kaviarnik Petr Makovička. Veríme, že pri aktuálnom partnerovi nájde vytúženú pohodu a šťastie.

Ale šťastie sa teraz môže usmiať aj na vás.
V hudobnej SÚŤAŽI pre vás máme pripravené:

3x2 lístky na hrad Devín do Bratislavy na 5.9.2022
3x2 lístky na Spišský hrad na 4.9.2022


Vašou úlohou bude poslať mail na zenskycas@novycas.sk
a napísať, na ktoré miesto by ste chceli ísť na koncert Lucky Bílej.

Žrebovanie prebehne v stredu 31.8.2022. Lístky vám budú zaslané na email. Dajte o našej súťaži vedieť aj svojim kamarátkam. To je šanca, že zoberú na kultúru práve vás. Držíme vám palce!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});