Verešová piekla bublaninu: Čím to je, že sa jej nikdy nepodarí?

Andrea už neraz dokázala, že sa v kuchyni obracať VIE! Ale, ako sa hovorí, nie každý deň je nedeľa...
  • Galéria12
  • Zdroj: Instagram / @andreaveresovaofficial

Andrea už neraz dokázala, že sa v kuchyni obracať VIE! Ale, ako sa hovorí, nie každý deň je nedeľa...

Fotogaléria

Fotky, ktoré zachytávajú 42-ročnú slovenskú modelku pri sporáku, nie sú žiadna rarita. Nedávno sa pustila do pečenia ovocnej bublaniny a ako vždy, ani teraz sa jej nepodarila podľa jej predstáv. 

"Kto z vás tiež rád varí a pečie? A kto ešte radšej mlsá? Ja zbožňujem recepty svojej starej mamy, tie sú vždy najlepšie. Ale mám pocit, že sa mi to nikdy nepodarí tak, ako jej. Čím to asi bude? Našťastie to deťom vždy chutí a po bublanine sa hneď rýchlo zapráši," napísala na Instagrame Verešová, ktorá si poskakovanie v kuchyni obzvlášť užíva, najmä kvôli deťom. 

"Moje deti majú rady domácu kuchyňu. Prívarky a najmä polievky, my sme všetci polievkoví. Svoju rodinu som veľmi rozmaznala, naučila som ich na to, že každý deň majú teplú večeru. Večera je chvíľa, keď sa konečne všetci stretneme pri stole a máme čas porozprávať sa," povedala pre magazín Život. 

Otvorte si galériu >>

"Užívame si to, že sme spolu. Je to síce pre mňa náročnejšie, ale neprekáža mi to. Vždy som rada varila a teraz, keď varím svojim, je to oveľa krajšie… Mám rada česko-slovenskú kuchyňu, pretože jedlá sa dajú ohrievať. Rôzne sýte polievky, prívarky, guláš alebo napokon i sviečková…"

Hoci sa pri pohľade na Verešovej krivky zdá, že v živote neochutnala sviečkovú, pravda je iná. S kalorickými jedlami problém nemá, na jednu vec si však dáva pozor. Množstvo. 

"Samozrejme, že si dám aj ja! Všetkého s mierou a nič sa mi nestane. A každý kúsok koláča vybehám a vypotím. Nikto nepovedal, že môžeme zjesť na posedenie polovicu plechu, ale jeden kúsok nemôže uškodiť. Je hlúposť, ak niekto tvrdí, že z kúska koláča priberie dve kilá. Ja sa nemienim trestať!"  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});