Zábava v Chorvátsku nemusí byť iba pri mori: Táto skvelá atrakcia na vás čaká neďaleko Dubrovníka

Chorvátske more je skvelé, ale pokiaľ si chcete okrem pláže užiť aj trochu pohybu a zábavy, tak máme tip na akčný park pre všetky vekové ...

Chorvátske more je skvelé, ale pokiaľ si chcete okrem pláže užiť aj trochu pohybu a zábavy, tak máme tip na akčný park pre všetky vekové kategórie.

Fotogaléria

Cadmos Village sa nachádza len 30 minút jazdy od Dubrovníka a je zasadená do dubového lesa v údolí Konavle (prezývané aj Zlaté údolie) pri meste Komaji.

Split, Chorvátsko
Kvíz pre milovníkov Chorvátska: Tieto otázky zodpovie len skutočný nadšenec! Zobraziť článok

Pre návštevníkov sľubuje ekologické miesto plné zážitkov, medzi ktorými nechýba zip lineová dráha, obrovská hojdačka, paintball, lukostreľba, cyklistické výlety a pre firmy aj teambuildingové program.

Návštevníci sa môžu dokonca zúčastniť aj takzvanej dedinskej olympiády, ktorá sa zameriava na zábavné staromódne hry ako štafetové preteky, preťahovanie lanom, preteky v skákacích vakoch, streľba z praku, bedmintonové turnaje a ďalšie obľúbené aktivity.

Môžete sa tu aj pomerne lacno ubytovať. Noc prečkáte v atraktívnom domčeku na strome, kde sa vie uložiť až šesť osôb. Terasa domu s výhľadom je ideálnym miestom na oddych uprostred krásnej chorvátskej lesnej prírody.

Reštaurácia pre cca 40 ľudí podáva originálne jedlá a vína z lokálnej produkcie. Ako rýchlu chuťovku ponúka napríklad dalmacínsku údenú šunku, sezónne šaláty, chorvátske syry či  národnú špecialitu „peku“ – kombinácia teľacieho a jahňacieho mäsa so zeleninou, ktorá sa pečie vo vnútri zvonovitej kovovej misky v horúcom popole.

Kto by túžil si zajazdiť na koni, kúsok od parku leží ešte Bio Konavle (5 km autom) s touto ponukou. Pre milovníkov histórie bude veľkým lákadlom ďalej na východ (15 km autom) situovaný kamenný Sokol grad.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});