Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Sme v šoku: Tá baba sa musela zblázniť, namiesto parfumu používa...

Modernú sociálnu sieť TikTok poznajú asi všetci internetovo pozitívni. Najnovšie sa na nej objavil čuchový trend - vabbing. Čo to je? ...
  • Zdroj: Getty/Vasyl Dolmatov

Modernú sociálnu sieť TikTok poznajú asi všetci internetovo pozitívni. Najnovšie sa na nej objavil čuchový trend - vabbing. Čo to je? Nuž, možno to ani nechcete vedieť.

Ale pre istotu vám to prezradíme, aby ste v aktuálnych debatách neboli out. Začneme opatrne, za novým názvom treba hľadať slovné spojenie slov „vagina“ a „dabbing“. Pridáme vôňu, ktorá má nielen vo zvieracej ríši veľké slovo pri výbere partnera.

Podstatou vabbingu je, že žena vlastne svoje vaginálne tekutiny využije ako lákavý feromónový parfum na privábenie partnera. Vlhkými prstami z vlastnej vagíny si potrie miesta, kam bežne nanáša parfum. Napríklad na krk, za uši, či na zápästie rúk.  

Pôvod „trendu“ sa dá vypátrať k módnej influencerke Mandy Lee (@oldloserinbrooklyn), ktorej vysvetľujúce video má vyše 1,6 milióna zhliadnutí. Sama na spomínanú metódu nedá dopustiť, ale dá sa tomu skutočne veriť?

@oldloserinbrooklyn Vabbing, more effective than the bend and snap #phermones #datingadvice #learnontiktok ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Pokiaľ sa rozhodnete vyskúšať vabbig na vlastnom tele namiesto voňavého parfumu, pokojne nám dajte vedieť, ako na to zareagovali muži vo vašom okolí.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});