Nechutné tajomstvo božskej Marilyn: Prečo od nej utekali slúžky?

Známe a slávne osobnosti vo všeobecnosti považujeme za lepších a dokonalejších ľudí ako sme my sami. Nepochopiteľné, ale je to tak. Možno ...

Známe a slávne osobnosti vo všeobecnosti považujeme za lepších a dokonalejších ľudí ako sme my sami. Nepochopiteľné, ale je to tak. Možno len doteraz.

Fotogaléria

Jedným z výrazných sexsymbolov 50. rokov 20. storočia bola aj obletovaná hollywoodska herečka Marilyn Monroe. Viete si okamžite vybaviť jej tvár a možno aj pár filmov, v ktorých hrala. V súkromí to ale také ružové s ňou nebolo.

V knihe Clark Gable: Tormented Star (Utrápená hviezda, pozn. red.) spisovateľ David Bret píše o nehygienických návykoch krásnej Marilyn, o ktorých veľa ľudí nevedelo. Podľa Breta bola „špinavá a jedla v posteli“.

Jedna z jej bývalých gazdiniek, Lena Pepitoneová, povedala, že superhviezda pravidelne chodila a ležala po dome v špinavom oblečení, a v spálni mala položené obrovské kopy špinavého riadu. U herečky sa preto vystriedalo po sebe hneď niekoľko domácich slúžok.

Okrem toho trpela tým, čo by sa dnes dalo opísať ako syndróm dráždivého čreva, čo môže vysvetliť plynatosť. Málokedy sa kúpala, spala nahá a veľa jedla v posteli – to, čo jej zostalo na tanieri, strkala pred spaním pod posteľ.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});