Prekvapivý "outfit": Sexi Nicole Scherzinger sme takmer nespoznali

Známy americký animák o zlobrovi Shrekovi a jeho milovanej Fione má preklenutie aj v realite. Milovníci bahna sa nájdu aj medzi známymi ...

Známy americký animák o zlobrovi Shrekovi a jeho milovanej Fione má preklenutie aj v realite. Milovníci bahna sa nájdu aj medzi známymi celebritami.

Fotogaléria

Najnovšie tak svojich insta fanúšikov (5,3M) prekvapila americká speváčka Nicole Scherzinger z dievčenskej skupiny Pussycat Dolls.

Bahenný zábal priaznivý na pokožku si užila s partiou priateľov na španielskom ostrove Formentera. Ten je dostupný iba loďou z neďalekej ostrovnej Ibizy, preto ho navštevuje relatívne málo turistov. Ideálne miesto pre známe osobnosti.

Ostrov dokonca poskytuje dva rôzne typy bahenných kúpeľov. Prvým je tekuté bahno Espalmador, do ktorého sa môžete ponoriť a nemusíte si drhnúť pokožku.

Druhý druh sa nachádza na útesoch Cala Saona. To treba najprv navlhčiť morskou vodou a aplikovať ho priamo na telo. Pri pohľade na Nicole to zjavne zaberá.

Speváčka si na Formenteru odskočila v rámci krátkeho voľna, lebo pracovné povinnosti ju priviedli na slnečnú Ibizu, kde v kluboch propaguje tanečnú novinku The Drop na ktorej spolupracuje s umelcami ako Dimitri Vegas, Like Mike, David Guetta a Azteck.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});