Jedna krajšia ako druhá: Toto sú TOP outfity z Daytime Emmys Awards!

Je jasné, ktorá farba aktuálne frčí medzi celebritami. A nie je to farba roka!

Je jasné, ktorá farba aktuálne frčí medzi celebritami. A nie je to farba roka!

Fotogaléria

Rok 2022 sa podľa odborníkov z inštitútu Pantone nesie v odtieni „Very Peri,“ príjemnom fialovom tóne reprezentujúcom „transformáciu fyzického a digitálneho sveta, ktorú spoločnosť v poslednom období zažíva.

Hoci na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o „obyčajnú“ pastelovú fialovú, profesionáli upozorňujú, že je mimoriadne špecifická. Symbolizuje vynaliezavosť a kreativitu, je nositeľkou pestrosti nálad a emócií a dokonalým odrazom súčasného globálneho ducha a zmien, ktorými prechádzame.

Ani jedna z nasledujúcich televíznych hviezd „Very Peri“ na červenom koberci Emmy Awards nepredviedla. Napriek tomu sme boli svedkami dych vyrážajúcich luxusných rób, predovšetkým ružových, ktoré ovládla krása a elegancia minimalizmu.

Iba dodáme, že po šialenstve z MTV Movie & TV Awards ide o hotovú pastvu pre oči!

POZRITE SI GALÉRIU.

49. slávnostné odovzdávanie cien Daytime Emmy Awards sa uskutočnilo 24. júna 2022 v Civic Auditorium v Pasadene.

Národná akadémia televíznych umení a vied ocenila najlepšie výkony v americkom zábavnom vysielaní za rok 2021 v rôznych kategóriách, vrátane Najlepší seriál alebo dráma, Najlepší herec/herečka v hlavnej/vedľajšej úlohe v dráme alebo komédii. Okrem toho sa udeľujú aj ceny v kategóriách Najlepšia réžia, scenár, hosťujúci herec, zvuk, strih, hudba, kostýmy, výprava a iné.

Ceremoniál bol vysielaný v USA na CBS a streamovaný prostredníctvom Paramount+. Nominácie boli oznámené vo štvrtok 5. mája 2022.

Ide o prvý ročník nového formátu po zásadnom preskupení cien „Daytime“ a „Primetime“ Emmy Awards. O čo ide: v decembri 2021 Akadémia televíznych umení a vied a Národná akadémia televíznych umení a vied oznámili zásadnú zmenu v usporiadaní slávnostných ceremoniálov. Reagovali tak na rast streamovacích platforiem, ktoré vymazali hranice medzi „denným“ a „hlavným vysielacím časom“. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});