Gay, ktorého milujú milióny žien: Jonathan Bailey z Bridgertonu a jeho odvážny coming out!

Bridgerton na Netflixe boduje! Okázalé kostýmy, romantické miesta, nežné dámy, aj vychcané matky a sexi džentlmeni, z ktorých ideme do ...

Bridgerton na Netflixe boduje! Okázalé kostýmy, romantické miesta, nežné dámy, aj vychcané matky a sexi džentlmeni, z ktorých ideme do kolien.

Fotogaléria

V prvej sérii Regé-Jean Page, teda Simon Basset, vojvoda z Hastingsu, v tej druhej Jonathan Bailey, vikomt Anthony Bridgerton. Aj keď… 

Aktuálna séria Bridgertonu je viac-menej len o ňom. A jeho láske. Galantný krásavec sa však ešte pred uvedeným druhej série rozhodol, že tajiť svoju orientáciu ďalej nebude.

Jonathan sa priznal, že patrí do LGBTQ komunity a už sa nechce zaoberať poznámkami, správami na svoju adresu, so svojou láskou sa chce prejsť po ulici ako ostatné zamilované páry. 

Myslíte si, že stratil svojich fanúšikov? Nie! Viete, čo sa po jeho vyhlásení udialo? Veľké nič! Sériu odpromovali vo veľkom, ženy ho naďalej milujú. Lebo je to pán herec! Lebo je dobrý! Lebo je talentovaný! A ľudský!

"Orientácia? Srandujete? Gay? Ne-gay? Pre nás človek s veľkým č bez akýchkoľvek rozdielov," nechali sa počuť fanynky z rôznych fanklubov. Jednoznačný súhlas! Ale ešte sme neskončili! Čítajte ďalej!

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});