Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Čo robiť, aby ste boli jeho JEDINOU erotickou bohyňou?

Poznáte to známe „čo chlap nenájde doma, to hľadá inde?“ Muži sú väčšinou vizuálne a veľmi kontaktné stvorenia, ktoré hľadajú vzrušenie ...
  • Zdroj: Getty/miljko

Poznáte to známe „čo chlap nenájde doma, to hľadá inde?“ Muži sú väčšinou vizuálne a veľmi kontaktné stvorenia, ktoré hľadajú vzrušenie očami aj hmatom. Aby ho nemuseli hľadať mimo spoločnej domácnosti, dajte si trochu záležať.

Ukážte mu, ako si to robíte: jedným z nezabudnuteľných pohľadov pre chlapa je vidieť vás, ako si sama užívate rozkoš. Či už rukami alebo s erotickými pomôckami. Chce to však určitú dávku dôvery a vzájomnej intimity. Keď mu začne syčať para z uší, vyzvite ho, aby prebral vašu aktivitu on.

(PS: Tým druhým nezabudnuteľným pohľadom je, ak vás uvidí pri sexe s inou ženou. Ale to je už iná téma.)

Buďte jeho hviezdou posteľného plátna: čerstvo umytý penis v ústach nemôže byť fuj. Dovoľte mu, nech vás pri tom sleduje (nechcite to robiť iba v zhasnutej miestnosti). Naraz niečo vidieť a cítiť je pre muža dokonale slastná kombinácie. Pokiaľ mu dovolíte sa vám urobiť do úst (hoci aj cez latexovú čapičku), zapečie sa mu mozog od rozkoše.

Áno, aj to jej jeden z dôvodov, prečo rád pozerá podobné pornoklipy. Dočiahnete si jazykom na vlastné bradavky? Ukážte mu to. Máte pomôcky? Predveďte mu ich používate. Ak dosiahnete jeho plné sexuálne uspokojenie, nemá dôvod ho hľadať mimo spoločnej postele.   

NIE, na toto naozaj zabudnite! Veľa žien má vo zvyku takmer tesne po sexe vybaliť na svojho ešte udýchaného milenca rôzne nepopulárne témy ako napr. kedy opraví poličku, či už rezervoval dovolenku, kedy pôjdu ku svokre, alebo aký program vymyslel na najbližší víkend.

Nekazte jeho slastnú postorgazmickú chvíľu podobnými otázkami, ktoré majú čas aj na druhý deň. Radšej ho len bez slov objímte, prípadne pochváľte jeho výkon na posteľnom plátne.  Po orgazme už chlap nechce nikdy nič riešiť, len v pokoji zaspať.

Sexuálne polohy pre ohybné: Pri "fúriku" prasknete od smiechu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});